Kunstneriske ledere

Ved hvert arrangement er det kunstnerparret Marianne Mortensen og Michael Vesterskov, som er bosat i Ledøje, der sørger for at sammensætte og organisere såvel det kunstneriske indhold, som menu. De er garanterne for – altid – høj kunstnerisk kvalitet, og sammen med deres to døtre, som serverer, skaber de en familiær ramme, der får dig til at føle dig hjemme.

Marianne Mortensen

Marianne Mortensen

Skuespiller, sanger og instruktør

Pt fastansat skuespiller på teater Mungo Park

Debuterede i rollen som Janet i “The Rocky Horror show” på Århus teater 1983. Blev derefter hentet til Ålborg teater for at spille Maria i “Sound of music” og blev en del af ensemblet gennem 8 år. 

Fra 1991 freelanceskuespiller  på bla. Gladsaxe teater, Nørrebro Teater, Det ny Teater, Vendsyssel teater, Husets teater, Café teatret, Betty Nansen teatret mmfl.

Har medvirket i adskillige film og TV serier/ drama,  sang- og underholdningsprogrammer og har sideløbende haft omfattende solistoptræden i hele landet med koncerter af forskellig tilsnit.

CD-udgivelser: ”Levende lys” (2000)

”Du og jeg og månen”(2005)

”Vild sjæl” (2012)

”Grib mig” (2014)

”Tågerne forsvinder” (2017)

www.mariannemortensen.dk

Michael Vesterskov

Michael Vesterskov

Musiker, forfatter, sangskriver og sanger

Initiativtager til bandet Westwood, der havde en række radiohits, blandt andet “Easy Sundays” og “Once in America”. Westwood blev opløst i 1993, og siden har Michael Vesterskov udgivet 17 albums, blandt andet det anmelderroste “The Stockholm Sessions” og cd/dvd’en “Here comes the flowerchild”. Han har desuden lavet singlen “Live For It All” til Aidsfondet i anledning af den internationale aidsdag og skrevet og produceret dvd’en “Christmas for the down and out” til fordel for hjemløse i Danmark. 

Har skrevet musik til adskillige teaterforestillinger, bla.: Bloody Mary, Det blå hotel, Dinas Bog og Vild sjæl. Og har udgivet 3 bøger: I lænestolens dybe stille ro( 2010), En sangskrivers søgen efter det dybe smil( 2013) og Duemanden og andre fortællinger ( 2018)

www.westwood.dk