Julekoncert “Lyset i mørkets skød” d. 29 og 30. november.

Kære alle.
Vi er stadig lidt euforiske efter vores jubilæumskoncerter i september. Og synes tiden er fløjet af sted siden!
Der er nu kun knapt en måned til 1. December!

Og til ÅRETS JULEKONCERTER

i Den Musiske Scene.

D. 29. & 30. November kl. 18.30

Vi glæder os rigtig meget til – traditionen tro- at kunne byde indenfor til hygge, hjertevarme, masser af levende lys, duft af gran, nellike og kanel og en fejring af ”Lyset i mørkets skød”.

CD’en ”Levende lys” med bla. julesange og salmer, skrevet specielt til Marianne af Bent Fabricius- Bjerre, Hans Dal, Alberte, Elisabeth Gjerluff- Nielsen og mange andre, er blevet genoptrykt og vil være omdrejningspunktet for vores julekoncert. Sammen med naturligvis nogle af de mest elskede julesalmer og Michaels egne nye julesange.

Vi har igen i år allieret os med vores 2 gennemmusikalske og helt særlige musikere. HENRIETTE GROTH, som udover at spille blændende klaver mestrer bratsch og klarinet. Henriette har spillet rundt om i hele Norden, så vi er stolte af, at have hende med os.
Det samme gælder for MICHALA ØSTERGAARD- NIELSEN. Michala har modtaget adskillige priser og er netop nu- igen- indstillet til prisen som årets jazznavn i Sverige. Michala er trommeslager, men spiller også vidunderligt klaver og fremfor alt vibrafonette, som omgående slår julestemningen an.

VORES 2 RETTERS MENU ER DENNEGANG:

Confiteret andelår med fintsnittet rødkålssalat med appelsin, balsamico og valnødder og dertil små kartofler stegt i andefedt.

Og desserten: vaniljeis med amarenakirsebær og et drys kanel.

Pris for hele jule-herligheden: 325 kr.
Af erfaring bliver der rift om billetterne:- ) så skynd Jer at bestille ved at svare på denne mail.

”Levende lys” vil kunne købes for 100 kr. de to aftner. Ellers koster den 125 kr plus evt. Porto og kan bestilles på mail@mariannemortensen.dk

Vi glæder os til at hygge om Jer og tænde lys i mørket.

Kærlige hilsner fra Michael og Marianne Den Musiske Scene www.denmusiskescene.dk

Marianne Mortensen & Michael Vesterskov