Duemanden og andre fortællinger D. 7 Marts.

Kære alle sammen. 

Allerførst en STOR tak til alle Jer, der har betalt kontingent og dermed støtter vores videre arbejde! En SÆRLIG stor tak til de af Jer, der har ydet generøse private sponsorbidrag!! Tusind tak. Og SÅ er vi klar med nyt! Og hold nu op hvor vi glæder os.Vi har en boblende fornemmelse af fryd over de mennesker og det program, det er lykkedes os at få sat sammen:- ) 

Endnu engang inviterer vi til en festlig fejring – denne gang af foråret og det nye piblende liv og udgivelse af Michaels nye bog

”Duemanden og andre fortællinger”.

En bog med noveller og små historier om os mennesker;- om vores længsler, drømme, ensomhed, sårbarhed – fortalt med stor kærlighed og med et blik for livets absurditeter og humor.

Et galleri af skønne, festlige, farverige personer gæster Den Musiske Scen d. 7. Marts

( muligvis d. 6. også, hvis interessen er stor nok)

 Måske husker I ”Nulle”.. nogle måske fra DR’s mest udskældte julekalender.. Poul og Nulle i hullet:- )… andre vil huske ham fra film.. andre igen fra musikken, hvor han skaber magi med sin clarinet og mundharpe. Denne aften spiller han med orkestret ”Mortens aften”, som ledes af den unge trommeslager Morten Ærø. Som udover Elith ”Nulle” Nykjær, har allieret sig med basunisten Ole ”Fessor” Lindgreen og tubaisten Jakob Munck.

Pragtfulde musikere i alle aldre, som på deres helt egen humoristiske, skæve og samtidig melodiøse og poetiske facon spiller jazz, film- og folkemusik.

5 STJERNER i Berlingske tidende :
“Man kommer da virkelig vidt omkring – i jazz-, film- & folkemusik – med Mortens Aften, som med melodiøst – og henholdsvis sart og robust spil – bidrager til en forunderlig rejse med raffineret og underspillet musik fra diverse destinationer. Og her tager man gerne en tur til.”

Og ikke nok med det!

Skønne Signe Birkbøll (skuespiller gennem en menneskealder på Riddersalen) og Michael og mig, m.fl læser små historier op fra “Duemanden og andre fortællinger”.

Vi er stolte! Dejligere mennesker kunne vi ikke ønske os at omgive os og Jer med:- )

Og maden: med ”Mortens aften” in mente og med titlen ”Duemanden og andre fortællinger”, så må det selvfølgelig være noget med fugl :- )

Vi serverer: Marinerede, stegte økologiske kyllingelår med kartofler i rabarbercreme og sprød grøn salat med olivenolie- og crema balsamicodressing.

Og til kaffen: After eight-kage med myntecreme.

To retters menu og underholdning: 300 kr. Billetter kan bestilles på denne email eller via www.denmusiskescene.dk

”Duemanden og andre fortællinger” vil kunne købes til særpris: 150 kr.

Vi GLÆDER os til at se så mange som muligt af Jer i “Ved Gadekæret”, Ledøje. Kl. 18.30 d. 7.3. ( og forhåbentlig også d. 6.)

 

Kærlige hilsner fra

Michael og Marianne

 

 

 

 

PS: Det er stadig muligt at yde et bidrag i form af medlemskontingent, eller som privat sponsor med navns nævnelse på hjemmesiden, hvis man ønsker det. Kontingent mrk. ”K” og sponsorstøtte mrk. ”PS” kan indbetales på: 2279 – 4386776046.

 

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev, så lad os det endelig vide.