SARA GRABOW – SØNDAGSSALON

SIKKE EN FEJRING VI HAVDE HER D. 26. & 27. 9. TAK TIL ALLE JER, DER KOM OG HAVDE VÆRET DE FØRSTE TIL AT FÅ BILLETTER. VI ER KEDE AF, AT VI MÅTTE AFVISE SÅ MANGE, MEN DET VAR DESVÆRRE IKKE MULIGT AT LAVE EN 3. AFTEN.

SÅ ENDNU ENGANG 2 UDSOLGTE HUSE BLEV DET TIL . OG FANTASTISK STEMNING. ALT KLAPPEDE, SOM VI KUN HAVDE KUNNET HÅBE PÅ!

”Et overflødighedshorn!”-“En vidunderlig aften, der gik lige til hjertet”- ” Alt var godt!”-“Kan ikke rigtig sige, hvad jeg nød mest, for det hele var så perfekt sat sammen”- “En fantastisk aften. Flot program med dejlige sange og poesi og super, super lækker mad”- “Sikke en livsglæde! –“sikke et program med alle variationer af musik og lyrik m.m., der alle gik direkte i hjertet, og vil blive husket. og gemt”..

VI KUNNE BLIVE VED. TUSIND TAK FOR ALLE ROSERNE I HAR SENDT TIL OS EFTERFØLGENDE. DE GLÆDER OS HVER OG EN!

NOGLE AF JER SPURGTE, HVORDAN VI NU VILLE “TOPPE” DET.

TIL DET, KAN VI KUN SIGE: DET VIL VI IKKE :- )

EN SÅDAN FESTFORESTILLING KAN KUN LADE SIG GØRE YDERST SJÆLDENT OG TAKKET VÆRE VORES KUNSTNERVENNERS OG FAMILIES VELVILJE,OG TAKKET VÆRE EN OPSPARING AF KONTINGENTINDBETALINGER FRA NU 92 MEDLEMMER!!

MEN MINDRE KAN OGSÅ GØRE DET!! “MINDRE ER MERE”- SIGER VI SOMMERTIDER I MUSIK- OG TEATER – SAMMENHÆNG :- )

DERFOR INDBYDER VI NU TIL EN STILLE OG STEMNINGSFULD

SØNDAGSSALON

D. 5. 11. KL. 15.30

HVOR VI FÅR BESØG AF

SARA GRABOW

SARA GRABOW ER UDDANNET FRA RYTMISK KONSERVATORIUM OG HAR BLA. MEDVIRKET I TEATERKONCERTERNE ”COME TOGETHER”, ”BEACH BOYS TEATERKONCERT OG ”CIRKUS FATASTICA”. HUN HAR 6 UDGIVELSER BAG SIG OG SENEST ”ENERUM” OPTAGET I ESRUM KLOSTER.

OG SÅ ER HUN SEBASTIANS DATTER! HUN ER BLEVET SPURGT TUSIND GANGE: ”HVORDAN ER DET AT VÆRE DATTER AF SEBASTIAN”.OG HUN SVARER:

” Spørg mig om kirkerum, om koncertrummets særegne åndedrag, om alkymien indeni os, når en sceneoptræden skal gribe os, fortælle en følelse, en stemning, et liv. Om poesien i et ord og en tone, om overtoner og klangens mystiske væsen, så kan vi snakke… om den jeg er ved at finde ind til, om det der virkelig rører sig, og i al sin enkelhed klinger -inden i mig.”

VI SKAL HØRE SARA SPILLE SANGE FRA SIT SENESTE ALBUM. HUN FORTÆLLER OM HVORDAN HUN FINDER ROEN OG FORDYBELSEN VED HJÆLP AF MUSIKKEN. OG HUN FORTÆLLER OM SIN EGEN REJSE DE SENESTE PAR ÅR. OM PRÆSTATIONSANGST, OM DET AT VÆRE SEBASTIANS DATTER, MEN SELV DEFINERE SIN EGEN SUCCES OG OM AT REJSE IND I SMUKKE KLANGRUM.

I INVITERES MED IND I SANGENE PÅ ENKLE MELODIER OG ER MED TIL AT SKABE LYDEN SAMMEN MED SARA I ET LYTTENDE OG MAGISK RUM.

SARA HAR EN HELT VIDUNDERLIG, BESJÆLET STEMME. SÅ – LYDER DET IKKE FANTASTISK??!!

VI SERVERER KAFFE OG KAGE FØRST, BYDER VELKOMMEN OG GIVER ORDET TIL SARA, OG DEREFTER SERVERER VI EN KRAFTIG THAISUPPE MED KOKOSMÆLK OG RØD KARRYPASTA OG DERTIL HJEMMEBAGT BRØD.

250 KR. FOR HELE HERLIGHEDEN :- )

BILLETTER KAN BESTILLES VED SVAR PÅ DENNE MAIL : mail@mariannemortensen.dk

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER OG NYDE EN STILLE OG SMUK MØRK NOVEMBERSØNDAG SAMMEN MED JER.

KÆRLIGE HILSNER

FRA

MICHAEL OG MARIANNE.

 

EN LILLE VIDEOCOLLAGE FRA FACEBOOK FRA “FORTÆLLINGER FRA HJERTET”:

https://www.facebook.com/MarianneMortensenogMichaelVesterskov/videos/vb.1693280594240403/2001236553444804/?type=2&theater&notif_t=notify_me_page&notif_id=1506963388686204