Fortællinger fra Hjertet

Kære alle sammen.
SÅ er vi klar igen med endnu en aften – og vi kan næsten ikke vente!

D. 26. ( og d. 27.) SEPTEMBER kl. 18. 30

inviterer vi til en festlig fejring af foreningens nye navn – ”Den musiske Scene” – og udgivelsen af vores nye CD ”Tågerne forsvinder”.

Aftenen har fået overskriften

”FORTÆLLINGER FRA HJERTET”

Vi slår et slag for hjertet og for det musiske menneske,
Og har samlet en masse af vores yndlingsmennesker omkring os – kunstnere på hver deres måde, som på forskellig vis vil bidrage med fortællinger fra hjertet i ord og toner og være med til at gøre denne aften helt særlig.

Sonja Oppenhagen kommer sammen med Stig Christensen på klaver og giver os et uddrag fra forestillingen ”Hjertets sidste slag” – en kærlighedshistorie om Marie Bregendahl og Jeppe Aakjær,
Komponisten og troubadouren Hans Dal synger egne sange fra og med hjertet,
Frederikke – vores ældste – læser op af egne digte akkompagneret af Line Simone Fafner på bratsch,
Martha – vores yngste – synger egne sange og har Daniel Sand Olsen med på guitar-
Og selv, bidrager vi selvfølgelig bla. med sange fra vores nye CD stærkt bakket op af Morten Pedersen på keyboards og Stephan Sieben på guitar.

For at gøre denne særlige aften ekstra festlig har vi alliereret os med kokken – og vores svigersøn( det bliver i familien :- ))-
Max Krog, som kreerer en 2 rettes festmenu. Og netop ”kreerer” er det rigtige ord, for maden bliver skabt med både fantasi og kunstnerisk sans.
Ønsker du at kende menuen, er du velkommen til at spørge ind til den, men ellers vil vi lade den være en overraskelse, og blive præsenteret på aftenen af Max selv:- )

Billetter
Vi tror og håber, at der bliver rift om billetterne. Alligevel sætter vi i første omgang d. 26.9. i salg. Billetter kan bestilles på denne mail, eller via vores hjemmeside: www.denmusiskescene.dk
Kan man ikke den dag, er det muligt at blive skrevet op til d. 27. I fald der bliver åbnet for den også. Vi tager ydmygt en dag af gangen :- )
Pris for underholdning og 2 rettes menu: 300 kr.

Håber vi ses!
Kærlige hilsner fra
Marianne & Michael

PS:

 

Nyt logo
”Den Kunstneriske Scene” har fået sit eget
logo, skabt af grafikeren Torben Wilhelmsen. Det er vi rigtig glade for :- )