‘Det er senere end du tror’. Cabaret med Pernille Aalund, Marianne og Michael

Kære alle sammen.

Og særligt velkommen til alle de mange nye nyhedsbrevsmodtagere. Dejligt med al den nye interesse :- )

Så er sommeren gået på hæld og efter travlhed og personlige udfordringer her hos os, er vi nu igen klar. I første omgang med en

SØNDAGS SALON

d. 30. 10. kl. 14.30

Mange af Jer var og mange flere VILLE gerne have været med til vores sommerkoncerter i juni måned, hvor foredragsholder og forfatter Pernille Aalund indledte aftenen med en af sine taler om, hvad livet har lært hende. Efter de aftner kastede Pernille bolden op til et udvidet samarbejdet. Vi har taget udfordringen op og glæder os til d. 30. 10. for første gang at kunne præsentere denne nye konstellation, som har set dagens lys med en særforestilling for vores trofaste foreningspublikum!

Med musik, sang og det talte ord har vi sammen skabt D.– et koncertforedrag – om drømme, om kærlighed og om at vende båden og sejle mere sikkert mod de mål man har sat sig og det liv man fortjener. Alt sammen leveret med kærlighed og ærlighed, humor og inderlighed.

”Der er så meget vi kan gøre, før natten ringer på. Der er så meget meget større, som kun smilet kan nå. Drømme drømmes alene, og man skal stole på dem, før det er for sent” (Michael Vesterskov fra sangen ”Drømme drømmes alene”)

Prisen for 2x 40 min’s underholdning plus kage og kaffe er 200 kr. og billetter kan bestilles på www.lsmusiskeforening.dk eller denne mail. Vi glæder os til at se Jer igen! Send meget gerne nyhedsbrevet videre og hjælp os med at sprede kendskabet til vores lille forening. Tak :- )

Kærlige hilsner fra Michael og Marianne og Ledøje Smørum Musiske forening.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, så lad os det endelig vide.