Erindring – Pia Raug – “Bagateller” – Fars sange

Kære alle sammen.

Godt nytår! Nu begynder en ny sæson i Ledøje Smørum musiske forening!

Og vi glæder os!

Vi glæder os til at præsentere Jer for endnu en række af dygtige kunstnere, foredragsholdere, gøglere og andet godtfolk med noget på hjerte :- )

  1. 24. februar kl. 18.30

byder vi indenfor i varmen og tager Jer med på en

ERINDRINGSREJSE

(som sædvanligt åbner vi for en aften mere – d. 25.hvis tilslutningen er stor nok)

 

Det er lykkedes os at få PIA RAUG til at komme og holde sit meget spændende foredrag om erindringer gennem tid og rum.

Pia Raug er for de fleste mest kendt for sine sange og sin smukke, varme sangstemme. Men Pia Raug giver ikke koncerter for tiden. Så denne gang bruger hun det levende ord til at fortælle om de menneskeliv, som satte deres spor i hende selv og planetens hukommelse. Som hun siger: Nogle vil kalde det ”inkarnations-erindringer”. For mig er de den direkte forlængelse af min farmors synskhed, slægtens tidlige tilknytning til spiritismen, min fars længsel efter den øde ø hele livet, min egen uddannelse som arkæolog, de mennesker og bøger, som passerede gennem mit liv, min søgen og kunstneriske trang til at få bekræftet, at der ER mere mellem himmel og jord – og hav.” Pia Raug har samlet erfaringer fra mange slags verdener på én gang. Hun har skrevet sange og bøger. Har arbejdet kulturpolitisk både i Danmark og internationalt med forsvaret for de kreative rettigheder i en benhård, digital forretningsverden. Hun har holdt prædikener, båltaler, foredrag og lavet oplæg ved internationale konferencer og i EU Parlamentet. Hun har lavet workshops om sprog og formidling. Hun er med andre ord lidt af en ordets mester og vanvittig begavet og spændende at lytte til! Og måske bliver det også til en enkelt sang – hvem ved :- )

Efter det, tager MICHAEL over med sangene fra sin helt nye erindringsCD: ”Bagateller – fars sange”. Sange fra dengang han spillede ude til fester med sin far – sange som ”Det var på Capri”, ”Bagateller”, ”Pigen og søndenvinden” og ”Glemmer du” får nyt liv i Michaels helt personlige fortolkninger. Han bliver bakket op af tre dygtige musikere på guitarer og trommer; Samuel Hällkvist, Stephan Sieben og Eigil Pock-steen Jørgensen.

Denne vinteraften serverer vi en god kraftig borscht kogt på oksebov ( kan også fås vegetarisk)

og til kaffen citronkage med flødeskum og syltede blommer.

Prisen for 2 retters menu, foredrag og koncert er

275 kr.

Billetter kan bestilles fra i morgen, fredag, på denne mail eller via www.lsmusiskeforening.dk

 

Vi glæder os til at se Jer!

Kærlige hilsner fra

Michael og Marianne

&

Ledøje Smørum Musiske forening

 

 

 

(Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev så lad os det endelig vide)