En eventyrlig aften

ÅRETS FØRSTE NYHEDSBREV

Kære alle sammen.

Håber I alle er kommet godt ind i det nye år, som trods regn og rusk i skrivende stund, jo allerede går mod lysere tider:- )

Ledøje Smørum musiske forening ser også frem mod lysere tider – mod foråret og vores første arrangement og mod i det hele taget en ny sæson, hvor vi igen er klar med nye spændende temaer, grebet og formidlet af vidt forskellige dygtige, sjove og berigende kunstnere og foredragsholdere.

 

  1. 12 MARTS KL. 18.30

Åbner vi sæsonen med

”EN EVENTYRLIG AFTEN”

Hvor vi med udgangspunkt i H. C. Andersen slår temaet an i ord og toner.

Og derefter giver vi ordet til vores gæst denne aften – en moderne nulevende eventyrer:

JESPER GRØNKJÆR

GÅ IKKE GLIP AF HAM OG HANS FOREDRAG ”Smil på dødens avenue”

I det daglige er han professionel tryllekunstner og har levet af det i 20 år. Men sideløbende med det, er han også eventyrer og globetrotter. Han drager på ekspeditioner ud til nogle af klodens fjerneste afkroge, for at vise at smilet er den korteste afstand imellem mennesker. Rejser på tømmerflåde ned af Amazonfloden, for at leve og optræde hos indianere, kæmper sig ugevis igennem junglen i Indonesien for at komme ud til de sidste rester af kannibaler, rejser på kamel igennem Sahara for at nå ud til beduiner, bor og optræder hos tibetanske munke i klostre i Himalaya osv

Han udtaler selv om sit foredrag:

”Kodeordet i showet handler meget om rummelighed, åbenhed, ansvar. Både ansvar overfor verden, men også for sit eget liv. At man selv må tage ansvar for at få det liv, man syntes er godt at leve. Jeg fortæller om mine rejser og ekspeditioner til nogle af verdens allerfjerneste steder, og mødet med bizarre mennesker. Særligt er der fokus på sidste rejse, hvor jeg var i verdens farligste land, og der var i selskab med bandeledere, gangstere, narkokartellet, korrupte toppolitikere, kidnappere osv. Bl.a. havde jeg hemmelige møder med den frygtede kvindelige massemorder “Hundjævelen”, der menes at have begået 400 mord. Dermed kredser foredraget også meget omkring ondskab, tilgivelse og næstekærlighed.” 

Foredraget er en kombination af dias, tv-klip, fortællinger – og selvfølgelig indgår der også elementer af trylleri og komik. http://www.youtube.com/watch?v=zI-CruP67xs&feature=relmfu

Denne eventyrlige aften serverer vi en ”Tusind og én nats eventyr”- inspireret menu:

Marokkansk kylling med citron og abrikoser og dertil tomatsalat & couscous med granatæble.

Og til dessert: Frisk appelsin is med citronmelisse og chokoladedrys.

Pris for underholdning og 2 retters menu – 250 kr.

Skynd Jer at bestille billetter – enten via vores hjemmeside: www.lsmusiskeforening.dk eller på mail: mail@mariannemortensen.dk

Vi håber på at kunne åbne for en ekstra aften d. 13. så kan du ikke d. 12., er der mulighed for at blive skrevet på en venteliste til d.13.

Søndagssalon” er et nyt tiltag, vi har tænkt os at søsætte til april- men meget mere om det i næste nyhedsbrev, hvor vi også vil fortælle mere om vores herlige sommerkoncert i juni- med 6 fantastisk dygtige og vildt charmerende musikere med den svenske sangerinde Qarin Wikström i front, der spiller og fortolker Evert Taube. Skønnere kan sommeren ikke begynde :- )

På glædeligt gensyn

Fra

Michael og Marianne

&

Ledøje Smørum Musiske forening.

 20-150x150