Stille og skæve eksistenser med Mickael K

Michael Vesterskov og Marianne Mortensen ledøje

NYHEDSBREV FRA LEDØJE SMØRUM MUSISKE FORENING

Kære alle sammen.

Vi håber I har haft en dejlig sommer – og er klar til endnu en sæson med Ledøje Smørum Musiske forening.

TUSIND TAK for sidst til alle Jer, der svedte sig igennem 2 koncerter sammen med os! Det var en helt igennem dejlig oplevelse for os at mærke ikke bare sommerens og lokalets varme men mest af alt den varme og goodwill der kom fra Jer! Uden den opbakning ville vores projekt ALDRIG have kunnet folde sig ud og lykkes, som vi godt tør sige, at det rent faktisk gjorde. TAK!

Som det oftest er, er vores CD blevet forsinket af lidt tekniske problemer; men de er nu løst og CD’en forventes at ligge klar i slutningen af september. Vi markerer det med et lille uhøjtideligt arrangement i ”Ved Gadekæret”. Nærmere bestemt hvornår, vender vi tilbage til.

Og så til sæsonens første arrangement!

Torsdag d. 23.oktober er temaet ”DE STILLE OG SKÆVE EKSISTENSER”.

(Kan du ikke d. 23., bliver der muligvis ekstrakoncert fredag d. 24. også, hvis tilslutningen er stor nok).

Det er lykkedes os at få Mikael K ( Klondyke) til at komme og spille sange bla. fra hans seneste album ”Sange fra nord”. Her strømmer melankoli side om side med humor og melodiøsitet. “Vi bør glæde os, hver gang der dukker en ny mand op som på underfundig vis bruger sproget og fortæller historier fra hverdagen og dens eviggyldige banaliteter, især når det sker med afvæbnende humor. Mikael Ryberg Kristensen er sådan en mand” skrev pressen blandt andet.

“11 sange og ikke en, som ikke holder den højeste standard, træfsikre tekster indfattet i fine melodier …… gør dette til et af de bedste dansksprogede album, vi længe har hørt. Og nydt i fulde drag. Man hører gerne dem om »Klitmøller Cold Hawaii«, »Anna fra Fristrup«, »En romer i Vrå«, »Pigen i marken«, og hvad de alle sammen nu hedder igen og igen. For dette her er dansk sangkunst, når den er bedst.”
(Klaus Lynggaard, Information)

Denne formodentlig kolde oktoberaften serverer vi rygende varm hønsekødssuppe med hjemmebagt brød. Og til kaffen: Krydderkage med tyttebær og cremefraiche.

Aftenen bliver som altid rammet ind og præsenteret af os – Marianne og Michael. Og prisen er 250,-kr incl menu.

Vi håber så mange som muligt vil være med til at sætte Ledøje Smørum musiske forenings 2. sæson godt i gang.

På glædeligt gensyn og kærlige hilsner fra

Marianne og Michael

Og Ledøje Smørum Musiske forening.

Ønsker du ikke fremover at modtage nyhedsbrevet, så lad os det endelig vide.