LIVE- INDSPILNING AF NY CD MED MICHAEL OG MARIANNE OG 4 FANTASTISKE MUSIKERE.

SIDSTE KONCERT INDEN SOMMEREN –

LIVE- INDSPILNING AF NY CD MED MICHAEL OG MARIANNE OG 4 FANTASTISKE MUSIKERE.

4. & 5. juni.

Kom og vær med, når Michael og Marianne indspiller ny CD .

I 2005 udgav Michael Vesterskov og Marianne Mortensen CD’ en ”Du & jeg & månen” på Gyldendals pladeselskab Exlibris. CD’ en fik gode anmeldelser; men især publikums modtagelse af sangene om den modne kærlighed har været overvældende. Og sangene bliver stadig efterspurgt. Og CD’ en bliver efterspurgt; men er udsolgt fra forlaget.

Nu er Michael og Marianne klar med nye sange. Og inspireret af det bedst tænkelige publikum her i Ledøje:- ) vil CD’ en denne gang blive en live -indspilning med forhåbentlig igen to fulde huse og god stemning i ”Det lille kulturhus”  ”Ved gadekæret”.

Der vil blive genhør med enkelte af sangene fra ”Du & jeg & månen”; men primært bliver det helt nyskrevne sange. Sange, der ikke i samme grad har kærligheds temaet i centrum; men livet som sådan. Livet set derfra, hvor vi står nu; -bevidste om liv og død og tid og nødvendigheden af at gribe hver dag- hvert øjeblik.

Med sig har de 4 top professionelle musikere:

Rune Harder Olesen, percussion. Rune har spillet på mere end 400 LP/CD’er og turneret med bla.CV Jørgensen, Kim Larsen, Tim Christensen, Rasmus Nøhr, Anne Linnet, Niels Hausgaard, Savage Rose mmfl., Simon Toldam på keyboard: : www.simontoldam.com , har vundet et hav af priser og er udråbt til at være en af Skandinaviens mest spændende og roste musikere i den nuværende generation. Samuel Hällkvist på guitar: www.samuelhallkvist.com Svensk guitarist, der som han selv siger: spiller med antydninger af jazz, country, støj og blomstrende kirsebærtræer :- ) I 2010 blev han årets jazznavn i Sverige. Og endelig har vi netop fået Klaus Nørgaard med på bas.

Vi tør godt love, at det bliver en festlig afslutning på forårssæsonen :- ) !

Denne gang kan man bestille med eller uden mad. Med mad er prisen 250 kr. Uden 150 kr. Og billetterne kan bestilles direkte på denne mail, eller via foreningens hjemmeside: www.lsmusiskeforening.dk . Men der er allerede rift om billetterne, så skynd Jer!

Vi glæder os til at se Jer!!

Kærlige hilsner fra

Michael og Marianne & Ledøje Smørum Musiske forening.