Nyhedsbrev Februar 2014.

Nyhedsbrev nr.2 fra Ledøje Smørum Musiske forening.                                 31.1.14

Vi håber, I alle er kommet godt ind i det nye år, og glæder os til forhåbentlig mange gode oplevelser sammen med Jer i 2014 i Ledøje Smørum Musiske forening.

Foreningen har fået en forrygende start på året og kan melde udsolgt til vores 2.arrangement d. 12.2. Vi har derfor åbnet for endnu en aften med ”Humoren og det dybe smil” d. 13.2. Her er også næsten udsolgt, men er du hurtig, kan du nå at få en plads.  Har du ikke selv mulighed for at komme, så spred meget gerne rygtet.

Vi byder på et sprudlende morsomt og tankevækkende foredrag med John Engelbrecht og efterfølgende koncert med Michael og Marianne, der lige som sidst vil være Jeres værter og traktere med en 2 retters menu bestående af:

Urtemarineret kyllingebryst med små kartofler vendt i smør, og dertil savojkål med tuncreme, basilikum og citronskal. Og til dessert: Sej chokoladekage med flødeskum og bær. Pris: 250,-kr.

I kan læse mere om arrangementet på vores nye hjemmeside: www.lsmusiskeforening.dk

Her vil I også kunne læse om vores næste arrangement d.10.4.

Vi tager forskud på sommeren med hjemmelavede fiskefrikadeller a la Skagen med rugbrød, salat og hjemmelavet remoulade, foredrag med Lisbeth Kjær om Skagensmalerne og koncert om sjælen i Skagen med Marianne og Michael. Vil du være sikker på en plads, kan billetter allerede nu bestilles via hjemmesiden eller på tlf.: 21260383

Vi glæder os til at se Jer  :- )

Mange hilsner fra

Ledøje Smørum Musiske Forening.