Oberstinden

Kære allesammen.

Selvom solen stadig varmer dejligt, har vi taget hul på efteråret. Og vi nærmer os allerede vores næste arrangement i Den Musiske Scene.

D. 5. Oktober – præsenterer vi Jer for noget helt nyt. HÅBER I er med på det!

Vi har fået mulighed for at holde repremiere i Smørum Kulturhus på teaterforestillingen ‘OBERSTINDEN’.
Så denne gang bliver det Michael, Martha og Frederikke, som alene tager imod Jer, for det er mig, Marianne, som står på scenen i denne stærke monolog instrueret af Pia Rosenbaum.
En højtelsket far opdrager sin datter i heroisk germansk ånd. En mor tugter hende. En dobbelthed der senere fører den unge kvinde i armene på en 28 år ældre oberst – et magtmenneske, der kæmper på tyskernes side under Anden Verdenskrig. Forestillingen er baseret på Rosa Liksoms roman af samme navn.

Inden forestillingen byder vi på hyggelig langbordsmiddag i foyeren. Og efter forestillingen har Pia sagt ja til en ‘after-talk’, hvor der bliver mulighed for at stille spørgsmål og måske nyde et lille glas.

Klokken 18:30 serverer vi en varm og fyldig, grøntsagsbaseret tomatsuppe med hjemmebagte boller og smør. Og til dessert æbletrifli på æbler fra egen have.

Det er denne gang muligt at vælge om man vil spise, eller nøjes med at se forestillingen kl. 20.

Billetter incl. 2 rettes menu: 375 kr
Uden mad: 225 kr.
Billetterne kan bestilles på www.denmusiskescene.dk eller ved svar på denne mail.

Anmelderne skrev bla.

“Stærk solo-præstation af Marianne Mortensen. Alene på scenen står hun som den ældre kvinde, godt slidt af et langt og hårdt liv, og husker tilbage på livet. Det gør hun med en sjældent set hudløshed, hvor man kommer helt tæt på. Marianne Mortensen giver karakteren al sin troværdighed. Hun skaber for øjnene af os et ægte menneske af kød og blod, en stærk og stout kvinde, med en selvopholdelsesdrift og en sanselighed, der gør det muligt for hende ikke alene at overleve, men at leve.”
“Marianne Mortensen leverer en sprudlende stærk, fysisk imponerende og ekstremt indlevende præstation”
“Det er imponerende varieret og flot og virtuost spillet.”
“Man går ikke upåvirket fra forestillingen fordi den rammer dybt i urstoffet”

Også tusind tak til alle Jer som kom til koncerterne d. 24./25. august og i den grad hjalp os med at få fejret udgivelsen af vores bog ‘Meningsfyldte middage’. Med slet skjult nervøsitet – især selvfølgelig den første aften- kastede vi os igen ud i en aften på ‘lykke og fromme’. Og har siden glædet os over alle de mange positive tilbagemeldinger vi har fået. Tusind tak for dem!