JULEKONCERTERNE 2021 – Håb.

VI GLÆDER OS
UBESKRIVELIGT TIL
JULEKONCERTERNE!
OG TIL 2022!

De sidste knapt to år har vi holdt godt fast i minderne om alle vores mange arrangementer ved gadekæret i Ledøje. Vi bliver varme om hjertet, når vi ser tilbage og husker alle krammene og alle de bedste øjeblikke på scenen og i salen, vi sammen har haft.

Men milde vinde blæser og nu er vi for alvor begyndt at se fremad, og glæder os til at skabe nye minder med jer alle sammen. Med Smørum Kulturhus som den nye ramme.

Vi tror på, at her kan vi tage arrangementerne et trin op uden at miste intimiteten og den særlige stemning, som vi sammen med Jer, er lykkedes med at skabe. Og netop SAMMEN med Jer!

Trods ikke videre opløftende meldinger fra os gennem det sidste halvanden års tid, så håber vi I er med os stadig og har lyst til at være med på den videre opdagelsesrejse sammen med os og Den Musiske Scene.

Onsdag og torsdag
D. 15. og 16. december kl. 18.30
lægger vi ud med vores traditionsrige julekoncerter Og altså, som sagt i SMØRUM KULTURHUS Flodvej 68 i Smørum.

Der vil som altid emme af julehygge og dufte af den dejligste hjemmelavede julegløgg, som du kan komme og nyde i foyeren allerede fra kl. 17.30, hvor dørene åbnes. Det bliver SÅ dejligt igen at kunne ses!

Årets tema er HÅB. Og VI VIL RIGTIG GERNE HØRE OM JERES HÅB. Det ville være dejligt, hvis nogle af Jer kunne have lyst til at sende os et par linjer om Jeres håb. Håb for Jer selv. For fremtiden. For Jeres kære. For julen… Hvis vi bruger det, bliver det naturligvis uden navns nævnelse.
Håb ligger jo i selve julens budskab; men det føles også som det helt rigtige tema i denne tid, hvor alt på en måde har været vendt på hovedet og spørgsmålet om, om vi mon går i den rigtige retning eller burde skifte spor for alvor har meldt sig hos mange.

Sammen med 4 vanvittig dygtige musikere: Stig Christensen på flygel, orgel og harmonika, Anja Lillemæhlum på cello, Eigil Pock-Steen Jørgensen på trommer og Ida Hvid på bas vil vi gøre vores allerbedste for at skabe lys og håb i mørket og lade glæden og den gode julestemning sprede sig.
Vi elsker julekoncerterne og den særlige stemning der opstår gennem julens sange. De giver en særlig følelse af fælleskab. Og det trænger vi til mere end nogensinde.

Menuen er en “platte” bestående af:
Hjemmelavet hønsekødssalat, julesild med rødløg og ost med figenkompot.
Hertil hjemmebagte boller, groft rugbrød og smør.
Og til dessert: hjemmelavet juletrifli af æblekompot på æbler fra Ledøje med smag af kanel, toppet med flødeskum og syltede kirsebær.
Vi kan tage hensyn til mælkeallergikere, glutenallergikere og vegetarer. Giv os bare besked.

Pris for menu og koncert: 380 kr.
Billetterne kan bestilles via mail@mariannemortensen.dk eller på www.denmusiskescene.dk

Skynd dig- der bliver rift om pladserne.
Vi sørger naturligvis for god hygiejne, sprit og lidt mere luft mellem bordene end ellers, så kom trygt.

På glædeligt gensyn og kærlige hilsner fra
Michael og Marianne