UDENDØRS SENSOMMERKONCERT D. 29.8. 2020

Kære alle sammen.

Så er vi omsider klar til at åbne for billetsalget til en helt særlig

UDENDØRS SENSOMMERKONCERT
D. 29.8. 2020

Ikke i Knardrup, som først meldt ud; men i vores egen have
Øbakkevej 12 i Ledøje.
Blandt andet pga. det stigende smittetryk, har vi valgt et mindre format, som vi er sikre på at kunne styre, og sætter derfor kun ca. 50 billetter til salg,
til denne koncert i de dejligste omgivelser ud til åbne marker.
Intime rammer – som altid i Den Musiske Scene – men som altid også med et stort anlagt kunstnerisk program.

Vi får besøg af
DEN GAMLE SANGSKAT
Kom og oplev denne musikalske pige-trio genopfriske kendte og elskede klassikere fra 30’erne til 60’erne. Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe og Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m fl. bliver ærværdigt mindet når SARA GRABOW synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor. Vug med i sædet til nogle af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner fra dengang hvor populærmusikken var intelligent, uforudsigelig og med noget på hjerte.
”DEN HELT NYE SANGSKAT” overlader vi til vores datter MARTHA, som sammen med EIGIL POCK-STEEN JØRGENSEN optræder med sine nyeste danske kompositioner og selv har vi samlet ”VORES EGEN SANGSKAT” –
nogle af de sommer og kærlighedssange fra vores bagkatalog, som vi holder allermest af. Med os har vi STIG CHRISTENSEN på keyboard og Eigil på trommer.

Vi dækker op, som vi plejer, med hvide duge og serverer først en saftig kulgrillet burger på højeste niveau, tilberedt med kærlig og kyndig hånd af vores dygtige svigersøn, Michelin-kok MAX KROGH i et stærkt samarbejde med vores datter FREDERIKKE. Burgeren serveres med frisk salat og fås naturligvis også vegetarisk.
Til dessert er der kaffe og hjemmebagt kage.

Arrangementet begynder kl. 13 og slutter ca. 16.30.
Og koster 325 kr. For hele herligheden.
Vi overholder naturligvis alle corona-restriktionerne og har skærpet fokus på hygiejne og afstandskrav.
Skulle der uheldigvis blive regn og torden på dagen, refunderes billetterne naturligvis. Dog hvis koncerten aflyses efter en sammenlagt spilletid på over 30 minutter fra koncertens påbegyndelse, ombyttes/refunderes billetterne ikke.
Vi ber’ til at vejret er med os- krydser ALT og
GLÆDER os til at se Jer.
BILLETTER KAN BESTILLES VED SVAR PÅ DENNE MAIL ELLER VIA: WWW.DENMUSISKESCENE.DK

Vores projekt med kunstscenen ASTA er stødt på uventede udfordringer; men først efter et møde d. 2. september kan vi melde noget endeligt ud til alle Jer, som så rørende generøst har bidraget!
De kærligste hilsner
Fra
Michael og Marianne