NORDISK STILHED OG KRAFT

Kære alle.
Denne smukke og milde sensommer/ efterårsdag er den perfekte dag til at skrive nyhedsbrev om vores næste arrangement på.
D. 10. & 11. Oktober er temaet NORDISK STILHED

Denne gang har vi valgt ikke selv at optræde; men kan i stedet præsentere Jer med stor stolthed og glæde for de her to mænd. Og billederne taler deres tydelige sprog. Hjertevarme pragtfulde mennesker! Og kunstnere på meget højt niveau. Det tog tid at få det til at lykkes; men vi vidste vi skulle kæmpe for vores ide om, at de her to sammen ville kunne skabe en uforglemmelig, smuk aften.

Naturfotografen Morten Hilmer er en af Danmarks allermest erfarne og hæderkronede naturfotografer med speciale i Norden og de arktiske egne. Han har været med i Siriuspatruljen i det vilde Nordøstgrønland og har derudover tilbragt flere år bla. i Grønland.
Han finder stilhed og ro i sig selv, når han er i naturen og mærker dens autencitet. Når snestormen raser, når regnen og blæsten får dyr og mennesker til at søge ly, eller når natten sænker sig over skoven. Jo vildere, jo mere indre ro. Jo mere liv.
Vi skal høre ham fortælle og vise billeder og videoer fra de fjerneste nordlige egne.

Og SÅ overtager

RASMUS LYBERTH
den store stemme fra Grønland.
Han fylder spillesteder til bristepunktet og har begejstret både publikum
og anmeldere. Det er ganske enkelt en betagende oplevelse at opleve
Rasmus Lyberth.

Han besidder en helt speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der både findes i den Grønlandske natur og i menneskeskæbner. Med sine selvkomponerede sange og sin fængslende stemme, trodser Rasmus Lyberth alle sprogbarrierer og går lige i hjertet hos publikum.

Han er i særklasse! Har optrådt overhele verden og modtaget et hav af priser. Og uanset om han optræder i The Royal Albert hall i London eller i Christians kirken i København, så bjertager han og forfører os med sin stemme og sit væsen.

Vi serverer som altid en 2 retters menu:
Skibberlabskovs med hjemmesyltede rødbeder, persille, og groft rugbrød & Apple crumble af havens egne æbler serveret med en god fed cremefraiche.

Alt dette for kun 395 kr.

Der bliver uden tvivl rift om billetterne, så skynd Jer at bestille. Ved svar på denne mail eller via www.denmusiskescene.dk På glædeligt gensyn
Fra
MICHAEL & MARIANNE.