Nyheder

Nyhedsbrev nov 2015.

Michael

november 6th, 2015

0 Comments

KÆRE ALLE SAMMEN.

TAK FOR SIDST TIL ALLE JER, DER SØRGEDE FOR 2 FULDE HUSE TIL VORES ” AFTEN I TEATRET” – I VAR ET FORRYGENDE PUBLIKUM!! OG TAK OGSÅ TIL ALLE JER, DER FORGÆVES BESTILTE BILLET. DENNE GANG KUNNE VI HAVE ÅBNET FOR EN TREDJE AFTEN! DET ER FANTASTISK FOR OS AT MÆRKE, HVORDAN RYGTET OM VORES LILLE FORENINGS ARRANGEMENTER SPREDES LIGE SÅ STILLE. OG LIGE SÅ FANTASTISK ER DET AT MÆRKE DEN STORE LOYALITET FRA ALLE JER, DER KOMMER IGEN OG IGEN. TAK FOR DET!

SELVOM DER ER 15 GRADER OG DEN DEJLIGSTE SOL UDENFOR, SÅ NÆRMER VI OS JULEMÅNEDEN MED RASKE SKRIDT! VI ÅBNER DERFOR ALLEREDE NU FÅR BILLETBESTILLING TIL – TRADITIONEN TRO –

JULEKONCERT

D. 8. DECEMBER KL 18.30

(BLIVER DEN HURTIGT UDSOLGT ÅBNER VI FOR D. 9. OGSÅ)

DER VIL DUFTE AF GLÖGG OG VI VIL GØRE VORES ALLERBEDSTE FOR AT JULEFREDEN FOR EN STUND KAN SÆNKE SIG :- ) KOM OG HYG JER MED VENNERNE, MED FOLK FRA BYEN, – HVEM VED- MÅSKE HAR DU LYST TIL AT HOLDE EN ANDERLEDES JULEFROKOST FOR FIRMAET I ROLIGE OG STEMNINGSFULDE RAMMER?..

VI SERVERER EN JULEPLATTE BESTÅENDE AF SILD, HJEMMELAVET KYLLINGELEVERPOSTEJ, LAKS, OST OG BRØD, OG TIL KAFFEN DEN LÆKRESTE JULESIRUPSKAGE.

JULEKONCERTEN ER MED UNDERTEGNEDE OG VORES DYGTIGE PIANIST OG PERCUSSIONIST MIKALA ØSTERGAARD NIELSEN OG KLARINETISTEN ANDERS BANKE, SOM MANGE AF JER MÅSKE KAN HUSKE FRA EVERT TAUBE- SOMMERKONCERTEN.

ALT SAMMEN FOR KUN 250 KR. – OG SÅ VIL DER OVENIKØBET VÆRE EN LILLE JULEOVERRASKELSE TIL ALLE :- )

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER OG HYGGE OM JER MIDT I DEN TRAVLE JULETID.

BILLETTER KAN BESTILLES VIA  WWW.LSMUSISKEFORENING.DK ELLER PÅ MAIL@MARIANNEMORTENSEN.DK

KÆRLIGE HILSNER FRA MICHAEL OG MARIANNE

OG LEDØJE SMØRUM MUSISKE FORENING.

Comments are closed.