Søndags saloon d. 29 Januar kl. 14.30 & 19.00

Tak for sidst til alle Jer der kom, og til alle Jer, der gerne ville være kommet, men desværre ikke fik plads, til vores julekoncerter d. 13. Og 14. December. Det blev to meget stemningsfulde aftner i selskab med Alberte Winding og hendes mand Adreas Fuglebæk og med vores dejlige musiker Michala Østergaard Nielsen, som bla. spillede sprøde klange på sin vibrafonette.

Som sagt måtte mange gå forgæves. Endnu engang. Vi ville gerne have udvidet med en ekstra aften, men lykkedes ikke med det denne gang. Det glæder os SÅ meget at mærke den store opbakning fra Jer og det glæder os at kunne mærke, hvordan rygtet om vores lille forening lige så stille spredes. Tak til jer alle for opbakningen og den store interesse for vores arrangementer!

I oktober måtte vi desværre aflyse vores søndags salon pga sygdom. Men nu er vi klar til vores kabaret sammen med Pernille Aalund

Søndag d.29.1. 2017 kl. 14.30 & kl. 19.

Mange af Jer var med til vores sommerkoncerter i juni måned, hvor foredragsholder og forfatter Pernille Aalund indledte aftenen med en af sine taler om, hvad livet har lært hende. Efter de aftner kastede Pernille bolden op til et udvidet samarbejdet med os. Vi tog udfordringen op og glæder os til for første gang at kunne præsentere denne nye konstellation, som har set dagens lys, med en særforestilling for vores trofaste foreningspublikum!

Med musik, sang og det talte ord har vi sammen skabt kabaretten ”Det er senere end du tror” – et koncertforedrag – om drømme, om kærlighed og om at vende båden og sejle mere sikkert mod de mål man har sat sig og det liv man fortjener. Alt sammen leveret med kærlighed og ærlighed, humor og inderlighed.

Der er så meget vi kan gøre, før natten ringer på. Der er så meget meget større, som kun smilet kan nå. Drømme drømmes alene, og man skal stole på dem, før det er for sent” (Michael Vesterskov fra sangen ”Drømme drømmes alene”)

Prisen for 2x 40 min’s underholdning plus kage og kaffe er 200 kr og billetter kan bestilles på www.lsmusiskeforening.dk eller denne mail.

Håber vi ses :- )

Sammen med vores bestyrelse og ikke mindst vores to piger, Frederikke og Martha – uden hvem vi ikke ville kunne gøre det her! – ønsker vi Jer alle en

RIGTIG GLÆDELIG JUL.

Vi har lavet en julevideo, som vi er ret stolte af, i samarbejde med Folkekirkens nødhjælp. Se den her hvis du har lyst: Stjerne Over Betlehem og del meget gerne fra vores facebookside: Marianne Mortensen & Michael Vesterskov | Facebook

På gensyn i det nye år til forhåbentlig endnu en spændende sæson i ”Ved gadekærets” hyggelige lokaler.

Kærlige hilsner fra

MICHAEL & MARIANNE

og Ledøje Smørum Musiske forening.