Sikke et år, vi har haft

Kære alle sammen.

Sikke et år, vi har haft!!

5 x 2 koncerter er det blevet til i ”det lille kulturhus” i Ledøje. Og vi har været vidt omkring. Først 2 aftner i februar med John Engelbrecht, der fyldte det lille lokale med latter og eftertænksomhed, så i april Lisbeth Kjær, der sammen med duften af fiskefrikadeller og blandt andre Steen Kaaløs og Drachmanns poesi, skabte Skagen stemning med sit foredrag om Guldaldertidens malerkunst i Skagen.

Og 4. og 5. juni svedte vi os så alle igennem live-optagelserne til vores nye CD, med 4 musikere, der leverede top professionel kunst, en teknikker, der fyldte hele forhuset med sit tekniske grej og Frederikke og Martha, der knoklede med at servere sommermad. Et fuldkommen vanvittigt projekt, der kunne have endt helt galt for os, men som endte godt, ikke mindst takket været alle Jer der kom og bakkede op med helt fantastisk god energi! TAK for det! Nu ligger der en CD, som vi er stolte af, og som i den grad bærer præg af den særlige og varme stemning, som I var med til at skabe. Vi har netop fået at vide, at sangen ”Slip nu verden” ligger på 1. pladsen på Dansk toppen i denne uge! (Skulle I have lyst, kan der stemmes på den indtil kl. 18 i dag. SMS til 1212 med teksten: dktop 1. TAK!)

Og så blev det oktober, hvor CD’ en udkom og hvor vi havde besøg af Mikael K (Klondyke). Igen blev det til 2 fulde huse, der kunne nyde en aften med herlig hverdagspoesi og et væld af sjove historier om stille og skæve eksistenser. Mikael K var en af dem. En pragtfuld sing- a- song-writer,- helt sin egen – som vi er stolte af at have præsenteret Ledøje Smørum musiske forenings publikum for!

Og SÅ har vi netop ryddet det sidste op efter 2 stemningsfulde julekoncerter her d. 6. og 7. december. Der duftede af glögg og blev serveret juleplatter og sammen med vores smukke og meget dygtige musiker, Michala Østergaard Nielsen, som spillede på ikke bare klaver, men også vibrafonette, klokkespil, trommer og perkussion fik vi sunget julestemningen frem og på den måde rundet et helt fantastisk år med Ledøje Smørum musiske forening af.

Et år, der sluttede med en ”julegave” fra Egedal kommune med tilskud til foreningens fremtidige drift! Den gave betyder på alle måder meget for os!

Vi siger TUSIND TAK til alle Jer, der har støttet og været med og ønsker Jer alle en rigtig glædelig jul!

På gensyn i det nye år!

Kærlige hilsner fra

Marianne og Michael

Og

Ledøje Smørum musiske forening.

www.lsmusiskeforening.dk