Nyhedsbrev d. 19 Februar 2014

NYHEDSBREV FRA LEDØJE SMØRUM MUSISKE FORENING

Tak for sidst til alle Jer, der støttede op om de seneste to aftner i sidste uge. Det BLEV i sandhed aftner fyldt af humor og dybe smil. Tak for al den glade og gode respons, vi har modtaget efterfølgende. Det giver energi til at fortsætte. Og det gør vi så:- )

D.10.4. tager vi forskud på sommeren med hjemmelavede fiskefrikadeller a la Skagen med rugbrød, salat og hjemmelavet remoulade, en sommerlig dessert, foredrag med Lisbeth Kjær om Skagensmalerne og koncert om sjælen i Skagen med Marianne og Michael. MEN da den allerede er udsolgt har vi åbnet for endnu en aften d. 9.4. Her er der på nuværende tidspunkt kun 25 billetter tilbage, så skynd Jer at booke plads på vores hjemmeside: www.lsmusiskeforening.dk  eller ring på 21260383.

DER ER EN SJÆL I SKAGEN

Marianne Mortensen Skagen

Marianne Mortensen Skagen

Marianne Mortensen, der selv er født i Skagen, har sammensat et program bestående af nye og gamle tekster og sange, som beskriver den natur og ”det gamle Skagen”, som malerne med rette var så betaget af. Der vil være genhør med sange, der har fulgt Marianne gennem mange år, men som aldrig føles slidte, fordi de repræsenterer en tid, der for Marianne er forbundet med gode minder og det Skagen, som altid vil have en særlig plads i hendes hjerte. Men også nyskrevne tekster og sange vil være med til at beskrive den ganske særlige sjæl, der er i Skagen – den sjæl, der er så uløseligt forbundet med den storhed, der omgiver byen – den stærke, barske, vilde, fantastiske og smukke natur. Som Johannes Jørgensen skrev i 1909:” Alle bør vi ha et sådant Skagen, hvor hjertet har bygget rede, og hvor længslerne stævner hen og samles som hvide fugle ved stranden. Et sted, hvis blotte navn det er dulmende balsam at nævne”. Michael Vesterskov akkompagnerer.

Foredrag Skagenmalerne

Foredrag Skagenmalerne

.

Vi glæder os til at se Jer! – Mange hilsner fra Ledøje Smørum Musiske Forening.