John Engelbrecht besøger Ledøje/Smørum musiske forening

Vi er glade for at kunne byde John Engelbrecht velmommen d. 12 februar. John Engelbrecht har udgivet bogen Livsmod og langsomhed” som stærkt kan anbefales.

Om John Engelbrecht:

Mag.art. i filosofi, Kbh. 1977. Undervisning på universitet, gymnasieskoler, sygeplejerskeskoler, i sundhedssektoren, på folkeuniversitet, aftenskoler, forvaltningshøjskolen og et utal af landets højskoler. Freelance foredragsholder i erhvervsliv, kommuner, ministerier, arbejdspladser, børnehaver, skoler, Ældresagen, fremtidsforskning, idræts-, natur- og friluftslivs-forskning og sejlervisdom.

En humorens Robin Hood , John Engelbrecht skriver:

Jeg er kendt som et legende menneske, og det er sikkert og vist, at jeg har været marmorkugle-konge og zenbuddhistisk fodboldspiller, jeg har været på klovnekursus og oplever mig selv som en poetisk klovn, filosofisk humorist eller humoristisk filosof, en åndelig sørøver og verdensvandrer med inspiration fra mange kulturer. Jeg er blevet kaldt “en humorens Robin Hood, der stjæler fra de vittige og gir’ til de kedelige”, en filosofisk Dario Fo, ordgøgler med verbalt boblebad, glødende idealist med særinteresse for social nytænkning, økologi, natursyn og spiritualitet – og så beundrer jeg gamle flyvemaskiner og træskibe.

 

Om John Engelbrechts foredrag:

“Han er hjertevarm, sprudlende, filosofisk og anderledes på den gode måde. Og det er han også, når han skriver. Bogen kommer imod en som en bølge af varme,velvære, humor og livsglæde. Den er en opfordring til at tage den med ro og leve livet, og ovenikøbet nyde det. Og det allerbedste er at man kan tage bogen i bidder og den virker alligevel. Jeg giver den min allerbedste anbefaling – den har allerede givet mig en rolig indsprøjtning af livsglæde.”

Foredragsholderen Karen-Marie Lillelund

 

 

”John Engelbrecht formåede det nærmest umulige, nemlig at gøre Skarridshus’ foredragssal til en veritabel festsal indhyllet i deltagernes latterorkaner hin lørdag formiddag…”

Aalborg Lærerforenings blad Bidsken


”John Engelbrecht besidder en kolossal viden, han er en sjælden begavelse, som altid tørster efter nye, skæve udfordringer. John Engelbrecht var derfor heller ikke et sekund i tvivl, da han blev spurgt, om han kunne tænke sig at åbne H.J. Hansens Genvindingskonference med et både morsom og tankevækkende causeri om genvindingens filosofi.”

Genvindingsvirksomheden H.J. Hansen, særudgivelse ved konference

 


”Det er de færreste foredragsholdere, der evner at holde tilhørerne i ånde i en stiv time. Men John Engelbrecht havde ingen problemer i den henseende. ”

Mogens Weinreich, journalist, Grundejerbladet

Humor og det dybe smil