Event

Marianne Mortensen Jubilæumskoncert d. 4 sep.
04
Sep
2018

Marianne Mortensen Jubilæumskoncert d. 4 sep.

  • Adresse:Det lille kulturhus ved gaderkæret 5
  • Sted:Den musiske scene
  • Varighed:18:30

I SEPTEMBER RUNDER JEG, MARIANNE, DE 60 OG HAR SAMTIDIG 35 ÅRS JUBILÆUM SOM SKUESPILLER. DET VIL VI GERNE FEJRE SAMMEN MED JER!

VI KIGGER TILBAGE, ER I ØJEBLIKKET OG SER FREM MOD TIDEN, DER KOMMER.

MEN HVAD ER TIDEN EGENTLIG FOR NOGET?

”..JEG HAR ALDRIG HELT FORSTÅET, HVAD DEN EGENTLIG ER FOR NOGET”, SYNGER KAJ OG ANDREA I EN POVL KJØLLERSANG FRA 70’ERNE.

DET ER DER VIST INGEN AF OS, DER HAR, SELVOM DE STØRSTE VIDENSKABSMÆND HAR GJORT, HVAD DE KUNNE, GENNEM ÅRHUNDREDER FOR AT FINDE EN FORMEL OG EN FORKLARING.

FORFATTEREN MATHILDE WALTER CLARK

ER AKTUEL MED BOGEN ”LONE STAR” (UDKOMMER D. 18.8.) EN VIDUNDERLIG BOG OM EN FAR OG EN DATTER OG ALT DET, DER ADSKILLER DEM – OG OM TIDEN DER NÅDESLØST GÅR.

MATHILDE HAR GJORT SIG MANGE TANKER OM HVAD TID ER, SAMMEN MED SIN FAR, SOM ER KVANTEFYSIKER. MÅSKE KAN HUN GØRE OS LIDT KLOGERE?

VI HAR BEDT HENDE OM, INDLEDNINGSVIS, AT HOLDE EN LILLE ”TEDTALK” OM TID.

OG SÅ HAR VI SAMLET ET FANTASTISK HOLD AF MUSIKERE:

MORTEN PEDERSEN PÅ KEYBOARD, JONAS MUNCK- HANSEN PÅ GUITAR, KNUT FINSRUD- EN AF NORDENS BEDSTE TROMMERSLAGERE- OG IDA HVID PÅ BAS.

DISSE GENNEMMUSIKALSKE OG SKØNNE MENNESKER VIL AKKOMPAGNERE MICHAEL OG MIG GENNEM MERE END 3 ÅRTIERS SANGE – BLA. SANGE FRA NOGLE AF DE 22 MUSICALS, JEG HAR MEDVIRKET I, BLANDET MED MICHAELS OG MINE SANGE – NYE OG GAMLE.

OG SÅ FÅR VI HELT EKSKLUSIVT BESØG AF EN SANGER, KOMPONIST OG MUSIKER, SOM JEG HOLDER MEGET AF, OG SOM HAR HAFT STOR BETYDNING FOR MIN KARRIERE: SEBASTIAN KOMMER FORBI OG HAR LOVET AT GI’ ET PAR NUMRE ALENE OG ET PAR SAMMEN MED MIG.

SÅ BLIVER DET IKKE MEGET STØRRE. JEG ER STOLT OG RØRT OVER, AT HAN VIL KOMME OG VÆRE EN DEL AF DENNE AFTEN.